Naar inhoud

ONZE FAVORIET

Eternal Balm | SOPHIA MAE by Monica Geuze

ETERNAL BALM

Voedende balsem

€20

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Discover thoughtful gifts for him and her curated by SOPHIA MAE

HOLIDAY GIFT GUIDE: DE FAVORIETE CADEAUS VAN TEAM SOPHIA MAE

Gifting Season is momenteel in volle gang en om je te helpen een weg te vinden door de jungle van cadeau-opties, heeft het team van SOPHIA MAE de handen ineengeslagen om onze favoriete geschenken voor deze feestelijke periode op een rij te zetten. Van luxe parfums tot cadeaus waar je van gaat stralen, alles komt voorbij in onze ultieme holiday gift guide.

SOPHIA MAE | Gifts for him and her | Gifting season

Monica, founder van SOPHIA MAE

Mijn favoriete holiday gift is absoluut onze nieuwste release Mystic Escape eau de parfum, ons derde parfum alweer, dat binnenkort verkrijgbaar is. Ik vind het een hele sensuele, vrouwelijke geur die perfect is voor winteravonden. Mocht je een holiday gift zoeken in een andere prijsklasse, kan ik onze Serene Symphony foaming shower cloud ook aanraden, al is de kans groot dat je daarna nooit meer anders wil. De foaming shower cloud heeft namelijk zo’n zachte textuur dat dit voor mij nog the only way to go is.

Manon, Product Development Manager

Ik ben dol op parfum en heb daarom ook al een aardige collectie opgebouwd. Echter miste ik in mijn collectie nog een mooie, wat zwaardere gourmand geur voor de winter. Dan is er natuurlijk niks leuker dan productontwikkelaar zijn en zelf een nieuwe geur te maken die precies bij deze omschrijving past. Daarom is Mystic Escape eau de parfum mijn favoriet voor de winter. Ik kan alvast verklappen dat ik het parfum al getest heb, en iedere keer wanneer ik hem droeg, kreeg ik de vraag welke geur ik op had. Naast dat ik het een heerlijke geur vind, vind ik een parfum het leukste cadeau om te geven tijdens de feestdagen. Of als een mooi cadeau voor jezelf te kopen, omdat je het verdient! Leuke tip: hoewel hij zoet is, is het een unisex geur (en wat mij betreft normalizeren we zoete geuren ook bij mannen). Je kunt Mystic Escape eau de parfum dus ook cadeau doen aan je partner of je beste vriend.

SHOP MYSTIC ESCAPE EAU DE PARFUM

Stanley, Co-founder & Managing Director

De holiday gift die ik dit jaar aan heel veel mensen ga geven is de Serene Symphony foaming shower cloud. Ik gun de mensen om mij heen een heerlijk moment voor zichzelf met deze foaming shower cloud. Onder de douche komen bij mij altijd de beste ideeën en inzichten naar boven, en ik denk dat dit product daar ook echt aan bijdraagt: bij mij is dat in ieder geval wel het geval. Daarnaast ruikt de hele badkamer na het douchen ook nog lang lekker, zodat je nog langer van de geur kunt genieten.

SHOP SERENE SYMPHONY FOAMING SHOWER CLOUD

Shower foam SOPHIA MAE  | Gifts for him and her  | Gifting season

Demi, Customer Care

Mijn favoriete holiday gift is de Flawless Glow Bundle met de Goddess Glow en de Kabuki Brush. De glow die de Goddess Glow je geeft is een sparkle and shine die je iedereen gunt tijdens de feestelijke decembermaand, geen feestje is compleet zonder! Breng de Goddess Glow aan met de fantastische Kabuki Brush die je vervolgens gemakkelijk meeneemt in je tas voor een glowy touch-up. Make it a December to remember with the Flawless Glow Bundle!

SHOP FLAWLESS GLOW BUNDLE

Flawless Glow bundle by SOPHIA MAE

Rosalie, Product Development Coordinator

Mijn favoriete holiday gift is de Eternal Balm! Zeker nu er weer koude temperaturen aankomen, is niets zo fijn als een verzachtende balm die ook nog eens multifunctioneel is. Ik gebruik de Eternal Balm voor mijn lippen, gezicht, en ook droge plekjes op mijn handen. Soms ook zelfs als extra glow voor over mijn make-up. Naast dat het een heel fijn gevoel op je huid achterlaat, ruikt het echt heel lekker en luxe, maar toch subtiel. De Eternal Balm is echt onmisbaar geworden in mijn handtas.

Djuna, Management Assistent & PA

Mijn favoriete Holiday Gift is toch echt wel de Eternal Balm! Met dit product kan je namelijk iedereen blij maken. Jong, oud, vrouw, man: iedereen kan deze balm goed gebruiken. Nu dat de wintertijden er aan zitten te komen merk ik dat ik de Eternal Balm nog meer gebruik dan hiervoor. Het is namelijk een fijn product om op de droge plekken van je handen te smeren en ik gebruik het ook graag voor mijn droge lippen. Vandaar dat ik hier graag vrienden en familie blij mee maak.

SHOP ETERNAL BALM

Eternal Balm | Gifts for him and her | SOPHIA MAE gifting season

Annelotte, Project Coordinator

Mijn favoriete cadeau voor deze feestdagen is toch wel weer Aura eau de parfum. Leuk om te geven én om te krijgen. Voor mij kan Aura eau de parfum namelijk echt niet meer ontbreken in mijn parfum collectie en ik merk dat ik - en mijn vriend (ook een leuke tip om aan je partner te geven dus) - altijd naar dit parfum grijpen. Kortom, een mooi cadeau om te vragen en om te geven.

SHOP AURA EAU DE PARFUM

Aura eau de parfum SOPHIA MAE

Evi, Project Coordinator

Een goede haardag staat voor mij gelijk aan zelfvertrouwen, dus hoe leuk is het om dat gevoel van zelfvertrouwen ook aan een ander te geven? De Majestic Mist is daarom mijn favoriete cadeau dat deze feestdagen op iedere wishlist zou moeten staan.

SHOP MAJESTIC MIST

Roos, Sales

Ik was al een Majestic Mist fan, maar met dit product heb ik er geloof ik een nieuwe favoriet bij: de Majestic Texture! Het creëert onwijs veel volume en geeft daarnaast ook extra textuur aan het haar, waardoor je de hele dag rondloopt alsof je net bij de kapper vandaan komt. I love it!

SHOP MAJESTIC TEXTURE

Majestic Moment Bundle SOPHIA MAE

Machteld, Allround Marketeer

Mijn favoriete cadeau is de Discovery Set, het is het perfecte cadeau om te geven en ook heel leuk om zelf te krijgen. Alleen de verpakking zelf al is een feestje, om nog maar te spreken over de inhoud. Door de vier mini scented candles in de geuren Aphrodite, Artemis, Rosa en Hestia introduceer je de gelukkige ontvanger aan verschillende geurkaarsen, waardoor ze makkelijk hun favoriet kunnen kiezen. De mini kaarsjes staan ook echt zo schattig in je huis, en je kunt met deze set iedere ruimte een andere geur geven.

Millie, Allround Marketeer

De Discovery set is mijn persoonlijke favoriet, een geschenk waar ik zelf enorm van geniet en tegelijkertijd een ideaal cadeau om een dierbare mee te verwennen. Het is eenvoudigweg het perfecte luxe geschenk, waar je eigenlijk niet mee de mist in kunt gaan.

Deze zorgvuldig samengestelde verzameling van vier mini scented candles is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de neus. Met vier unieke geuren kun je de perfecte geur kiezen voor elke gemoedstoestand. Deze vier mini-geurkaarsen uit de Discovery set transformeren je woon-, bad- of slaapkamer in een oase van sereniteit. Bovendien is de verpakking van de set op zichzelf al een waar geschenk.

Sheila, Content Marketeer

Het cadeau seizoen is begonnen, en voor mij is de Discovery Set het perfecte geschenk voor de feestdagen! Hierdoor kan de persoon die het cadeau ontvangt zowel SOPHIA MAE als merk ontdekken, en meteen genieten van de heerlijke geur van onze kaarsen. Bovendien is er voor iedereen wat wils, en laten we de verpakking niet vergeten. Met de verpakking van de Discovery Set heb je geen cadeauverpakking voor nodig, truly chef’s kiss

SHOP DISCOVERY SET

Discovery set | the perfect gift during gift by SOPHIA MAE | Gifting season

Sophie, Copywriter

De Blissful Night bundle met de Two-Sided Pillowcase en Eos laundry perfume staat bovenaan mijn verlanglijstje. Na de drukke feestdagen is er toch niets lekkerder dan in een bed met heerlijk ruikende lakens stappen en je hoofd laten rusten op een zijdezachte kussensloop die ook nog eens je huid en haar mooi houdt? Mijn avonden afsluiten met de pagina’s van mijn Gratitude Journal is ook een goed voornemen dat ik voor mezelf heb, dus die mag ook absoluut niet ontbreken op mijn wishlist.

SHOP GRATITUDE JOURNAL

Gratitude Journal by SOPHIA MAE

Veerle, Customer Care

De temperaturen dalen weer flink en dat betekent, 's avonds lekker alle kaarsjes aan! De donkere avonden zijn voor mij de perfecte gelegenheid om mijn Hestia scented candle te laten branden. Voor mij is Hestia echt mijn favoriete geurkaars en ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit zo genoten heb van zo’n heerlijk zachte, houtachtige geur. Voor mij zorgt Hestia echt voor een fijn thuis en ik raad iedereen aan om deze cadeau te doen aan je geliefde of aan jezelf. Voor mij mag de Hestia scented candle niet meer ontbreken in mijn collectie geurkaarsen.

Ivanka, Finance

Hoewel er meerdere favorieten op mijn lijstje staan, is mijn favoriete holiday gift by far de Hestia scented candle. De geur en kleur zijn perfect voor deze tijd van het jaar. Ik hou van de uitstraling van de kaars en de geur laat me helemaal tot rust komen. Perfect om in de drukke tijd even een momentje voor mezelf te nemen en de herfst/winterdip ben ik dan zo weer vergeten!

Maite, Marketing Stagiaire

Ik hou van de knusse sfeer tijdens de koudere dagen, en wat is er dan lekkerder dan met een dekentje op de bank kruipen en een kaars aansteken met een winterse, warme geur. De Hestia scented candle past perfect bij dat cozy gevoel, dus dat maakt het echt een perfect cadeau. Naast dat de kaars de ruimte vult met een heerlijke, rustgevende geur, staat hij ook prachtig in je interieur en kan je er zelfs na het opbranden nog plezier van blijven hebben door het glas te gebruiken voor het organiseren van je make-up kwasten, pennen of als plantenpotje!

SHOP HESTIA SCENTED CANDLE

Hestia scented candle SOPHIA MAE

Majestic texture and Majestic mist - Bestselling hair products by SOPHIA MAE

ALLES OVER DE MAJESTIC MIST EN DE MAJESTIC TEXTURE

Ontdek handige tips om het maximale uit zowel de Majestic Mist als de Majestic Texture te halen, zodat je altijd beschikt over de juiste tools hebt om prachtig, majestueus haar te creëren...

Meer informatie
Musing Mugs, Moody Mug and Courage Cup SOPHIA MAE by Monica Geuze

VAN CONCEPT TOT CREATIE: MOODY MUG, MUSING MUGS & COURAGE CUP

De Musing Mugs, Moody Mug en de Courage Cup zijn niet alleen betekenisvol, maar hebben ook een minimalistisch ontwerp. Ontdek de oorsprong van onze conceptideeën voor onze mokken en to-go beker.

Meer informatie