Naar inhoud

ONZE FAVORIET

Eternal Balm | SOPHIA MAE by Monica Geuze

ETERNAL BALM

Voedende balsem

€20

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

PEOPLE BEHIND THE BRAND: OUR TEAM’S SUMMER FAVORITES

GEZICHTEN ACHTER HET MERK: DE ZOMERFAVORIETEN VAN ONS TEAM

Bij SOPHIA MAE zijn we zeer gepassioneerd over onze producten en delen we dezelfde liefde en enthousiasme voor ze als jij. Het uitkiezen van onze favoriete producten voor het zomerseizoen was een leuke, maar moeilijke taak. Toch zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we een lijst samengesteld met onze absolute zomerfavorieten. Dit geeft ons een mooie gelegenheid om je niet alleen kennis te laten maken met ons team, maar ook om onze tips van het seizoen met je te delen. Lees mee terwijl we de favoriete zomerproducten van ons team onthullen en je een kijkje geven in onze collectieve passie voor SOPHIA MAE.

People behind the brand SOPHIA MAE

Monica, Founder van SOPHIA MAE

Het kiezen van mijn favoriete product is echt een onmogelijke taak: het is als kiezen tussen je kinderen. Ik ben even trots op al onze producten en lanceringen omdat het allemaal producten zijn waarvan ik persoonlijk vond dat ze ontbraken in de branche en we hebben ze dan ook op die manier ontwikkeld. Het creëren van mijn eigen parfum, Aura eau de parfum, is echter iets dat me extra trots maakt en een ongeëvenaard gevoel bij me oproept. Normaal ervaar ik dit soort gevoel tijdens de lancering van een nieuw product, maar het leuke aan Aura eau de parfum is dat ik in het dagelijks leven mensen tegenkom die de geur dragen. Elke keer dat dat gebeurt, ervaar ik datzelfde gevoel weer. Los van wat het met mij als founder doet om te zien dat mensen de geur dragen en ervan houden, heeft de geur zelf ook elke dag een grote impact op mij. Ik ben absoluut dol op Aura eau de parfum en draag het dagelijks. Soms draag ik Aura eau de parfum alleen, maar de geur mengt ook goed met andere parfums, en als echte parfum verslaafde heb ik bijna alle combinaties geprobeerd met mijn persoonlijke parfum collectie. Nu de droom om mijn eigen parfum uit te brengen is uitgekomen, kan ik niet wachten om de droom van een complete parfumlijn voort te zetten met SOPHIA MAE!

Stanley, Co-founder & Managing Director

Sinds Aura eau de parfum op 1 december vorig jaar werd uitgebracht, is het mijn meest gebruikte parfum geworden. Ik waardeer mooie parfums enorm, en heb in de loop der jaren een behoorlijke collectie opgebouwd. Toch blijft Aura eau de parfum mijn favoriet. Soms draag ik Aura eau de parfum alleen, maar vaak combineer ik het met een ander parfum om de geur af te wisselen en het speciaal te houden. In de zomer vind ik het heerlijk om Aura eau de parfum te combineren met onze nieuwe Golden Mirage eau de parfum voor een lichte en frisse geur, in de herfst en winter draag ik Aura eau de parfum graag met in combinatie met een warmere geur.

Veerle, Customer Care

Ik houd van elk product van SOPHIA MAE, maar het product dat niet mag ontbreken in mijn Beauty Case is zonder twijfel Aura eau de parfum. Ik ben verliefd op deze geur en ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik niet meer zonder kan. Ik ben een grote fan van verschillende geuren, zowel bekende als minder bekende, maar ik heb nog nooit een geur gehad die ik zo vaak wil dragen als Aura eau de parfum. Toen Aura eau de parfum werd gelanceerd, kocht ik het meteen, en mensen om me heen bleven maar vragen: "Welke geur heb je op? Je ruikt geweldig!" Aura eau de parfum is een frisse geur en de hele dag blijft er een zachte geur op de huid hangen die vrijkomt wanneer je iemand passeert. Ik denk dat het duidelijk is dat ik niet meer zonder Auraeau de parfum kan. Als je erover nadenkt om er een voor jezelf te bestellen, raad ik aan om meteen de 100ml te kopen, want de 50ml is niet genoeg: been there, done that!

SHOP AURA EAU DE PARFUM
SHOP GOLDEN MIRAGE EAU DE PARFUM

SOPHIA MAE Aura

Manon, Product Development Manager

Mijn favoriete zomerproduct is de Rosa scented candle. Ik ben gek op geuren in huis. Als je door de gang van mijn appartementencomplex loopt, komt de geur van mijn huis je meteen tegemoet. Geurkaarsen gebruik ik het hele jaar door, ook op warme zomerdagen. Ik wissel altijd winter- en zomergeuren af als het gaat om mijn parfums, maar ik heb dit concept ook in mijn huis verwerkt. Dit doe ik door ieder seizoen verschillende geurkaarsen te gebruiken, dit is dan ook echt een aanrader. Rosa scented candle is veruit mijn favoriete kaars voor de zomer. Niet alleen omdat de geur van bloemen me doet denken aan lente en zomer, maar ook omdat het een vleugje zwoelheid toevoegt, vergelijkbaar met warme zomernachten.

SHOP ROSA SCENTED CANDLE MIDI

SOPHIA MAE Midi Scented Candle Rosa

Noah, Product Development Coordinator

Kiezen tussen alle SOPHIA MAE-producten is echt moeilijk, maar mijn huidige favoriete product is Eos laundry perfume. Voor mij is er niets lekkerder dan 's avonds in bed stappen met fris gewassen lakens. Met dit wasparfum kan ik dit gevoel elke dag ervaren zonder dat ik mijn lakens dagelijks hoef te wassen, omdat de geur dagenlang in alle stoffen blijft hangen. Ik geniet zo van de geur dat ik Eos laundry perfume al op al mijn kleding, kussens en dekens heb gebruikt. Hierdoor ruikt het hele huis heerlijk.

Jasmijn, Project Coordinator

Mijn favoriete product voor de zomer is Eos laundry perfume omdat het mijn kleding en beddengoed een heerlijke geur geeft die lang blijft hangen. Het voegt dat extra vleugje luxe toe als ik in bed stap. Dit is een geur waarvan ik nooit wist dat ik hem nodig had totdat ik hem probeerde, en nu kan ik absoluut niet meer zonder.

SHOP EOS LAUNDRY PERFUME

SOPHIA MAE Laundry Perfume Eos

Machteld, Allround Marketeer

Mijn favoriete product voor de zomer is de Two-sided Pillowcase. De Tencel kant van het kussensloop zorgt voor een verfrissend gevoel tijdens warme zomernachten, terwijl slapen aan de zijden kant van het kussensloop mijn haar zachter maakt en gespleten haarpunten vermindert. Een absolute zomer must-have als je het mij vraagt.

SHOP TWO-SIDED PILLOWCASE

Two Sided Pillowcase SOPHIA MAE

Sheila, Content Marketeer

Mijn favoriete product is de Goddess Glow. Het geeft je het hele jaar door een vakantie gloed en geeft je huid een stralende look. Het is letterlijk gemaakt om je het hele jaar door te laten stralen, wat wil je nog meer? De geur is ook absoluut heerlijk, en a little bit goes a long way!

SHOP GODDESS GLOW

SOPHIA MAE Goddess Glow

Annelotte, Project Coordinator

Mijn favoriete product gebruik ik elke dag: de Eternal Balm. De geur is heerlijk, hij verzorgt mijn lippen perfect tijdens deze warme en droge zomerdagen, geeft een subtiele glans en is superhandig om overal mee naar toe te nemen. Hier is ook een tip voor iedereen die last heeft van hooikoorts: ik breng de Eternal Balm licht aan rond mijn neus om het stuifmeel weg te houden.

SHOP ETERNAL BALM

SOPHIA MAE Eternal Balm

Demi, Customer Care

Als echte beauty- en skincare addict moet ik voor de SOPHIA MAE Beauty Case gaan. Na lang nadenken is dat op dit moment mijn favoriet, want eerlijk gezegd kan ik er niet één kiezen. De prachtige Beauty Case is ruim en stevig genoeg om al mijn SOPHIA MAE favorieten in op te bergen, zodat ik ze mee kan nemen op al mijn tripjes. Daarnaast is de Beauty Case een showstopper in mijn badkamer en geeft het een vleugje luxe aan elke hotelkamer. Ik kan niet zonder!

SHOP BEAUTY CASE

SOPHIA MAE Beauty Case

Roos, Sales

De Majestic Mist is zonder twijfel mijn favoriete zomerproduct. Dankzij de Majestic Mist ben ik eindelijk gestopt met het elke dag wassen van mijn haar, want ik kan je beloven dat dit de oplossing is waar je naar op zoek bent. Naast dat het een droogshampoo is, geeft het mijn haar ook een enorme volumeboost. Sinds ik hem op werkdagen en voor avondjes uit gebruik, is de Majestic Mist mini ook niet meer weg te denken uit mijn tas. Ik zou dit absoluut aan iedereen aanraden.

SHOP MAJESTIC MIST
SHOP MAJESTIC MIST MINI

SOPHIA MAE Majestic Mist

Sophie, Copywriter

Als echte beautyfreak ben ik ontzettend fan van de Flawless Glow bundle. Alle evenementen die ik deze zomer afstruin doe ik met de waanzinnige glow die de Goddess Glow me geeft en dankzij één van onze nieuwste aanwinsten, de Kabuki Brush, blijven mijn handen droog zodat ik met een gerust hart kan genieten van een stralende huid en schone handen. Deze combinatie is echt waar dromen van gemaakt zijn en mijn ultieme summer fave!

SHOP THE FLAWLESS GLOW BUNDLE

SOPHIA MAE Flawless Glow Bundle

Danique, Designer

Ik kan bijna niet kiezen, maar ik moet voor de Aphrodite scented candle gaan. Deze geurkaars geeft me een nostalgisch gevoel aangezien het één van de eerste producten was waarmee SOPHIA MAE begon. Ik ben dol op de geur in alle seizoenen, en het ontwerp van de verpakking, met mijn zwak voor dierenprints en leeuwen, blijft een van mijn favorieten!

SHOP APHRODITE SCENTED CANDLE MIDI

SOPHIA MAE Scented Candle Aphrodite

Djuna, Management Assistant & PA

De Artemis en Aphrodite roomsprays zijn essentieel voor mij. Ze zijn een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je huis of auto altijd heerlijk ruikt. Zodra ik thuiskom, spray ik ze door het hele huis en voel ik me meteen blij en verfrist. Dit product kan het hele jaar door worden gebruikt, en iedereen die je huis bezoekt zal meteen de extra touch opmerken van één van deze heerlijke geuren die je ruimte omhullen.

SHOP APHRODITE ROOMSPRAY
SHOP ARTEMIS ROOMSPRAY

SOPHIA MAE Roomsprays

FROM CONCEPT TO CREATION: HESTIA SCENTED CANDLE

VAN CONCEPT TOT CREATIE: HESTIA GEURKAARS

Verken de inspiratie, geurnoten en het ontwikkelingsproces van onze Hestia geurkaars.

Meer informatie
FROM CONCEPT TO CREATION: GOLDEN MIRAGE EAU DE PARFUM

VAN CONCEPT TOT CREATIE: GOLDEN MIRAGE EAU DE PARFUM

Reis mee van concept tot creatie van onze nieuwste lancering: Golden Mirage eau de parfum. Ontdek inspiratie, geurnoten en gevoelens.

Meer informatie